Om Tygriket

Tygriket är ett privatägt företag som funnits i 10 år.

2011 köptes det av ett par som brinner för service, tyger så klart och inte minst känsla för färg och form. Han är duktig på tekniska lösningar. Hon är duktig på sömnad, färg och inredning.

Tillsammans driver vi en butik där mötet med er som kunder är ständigt givande och spännande.

Tyger och varor är noga utvalda för att ni kunder ska få ett fantastiskt sortiment att vraka bland och tillsammans med våra kunniga och engagerade anställda brinner vi för att ge er en trevlig upplevelse när ni gör ett besök hos oss.

Varje vardag på Tygriket utförs ett genuint hantverk där höga kunskaper och mångåriga erfarenheter ligger bakom. Från dina mått och önskemål tillverkar vi dina gardiner med god kvalitet.

För oss är engagemang och åtagande viktigt, dina önskemål och våra produkter från högkvalitativa leverantörer skapar de bästa förutsättningarna för en personlig stil och känsla för ditt hem eller arbetsplats.Vi mäter och monterar gardiner och solskydd och nytt och mycket efterfrågat för Tygriket är att vi nu också säljer markiser!

Här på Tygriket vill vi också att du ska kunna få den hjälp du behöver så tveka inte på att maila, ringa eller kontakta oss oavsett vad det gäller. Vi hjälper dig!

Välkomna att inspireras!

Varma Hälsningar
Jenny och Jan Cardani

Tygriket
Cardanis textil & Inredning AB
802